Fă brad din ce ai!

 

La noi în fundație Crăciunul a fost mereu special și n-o spunem pentru că unii dintre noi plănuiesc Secret Santa încă din iulie (poveste adevărată!). O spunem pentru că sărbătorile de iarnă ne aduc mereu aproape oameni faini și puși pe treabă, iar anul acesta ne-am bucurat ca cei de la Omega House să ne propună ceva atât de în spiritul SKF, încât n-am putut să nu simțim că se potrivește mai bine decât colindele din seara de Ajun.

Totul a început cu o idee specială: când au găsit pe la Omega resturi de parchet, scândură, deck pentru terasă și alte lemne, echipa de arhitecți Omega House s-a decis că trebuie să facă un brad din ele. Da, un brad!  Beti, Silviu, Andreea și Laur, împreună cu tâmplarul Mihai, s-au asigurat că nimeni nu duce lipsă de idei și planuri, iar pe 6 decembrie au organizat un workshop în cadrul căruia s-au construit, la propriu, doi brazi frumoși şi s-au adunat multe cadouri. Sună amuzant și creativ până acum, dar ce e cu adevărat special a urmat după cele patru ore de workshop (știm că au fost patru, deoarece am fost și noi acolo).

omega house - blog

Unul dintre brazi era destinat sediului nostru de pe Calea Griviței. Deciși să facem o primire pe măsură bradului, am adăugat un strop de sărbătoare într-una din sesiunile noastre de dezvoltare personală în grup: i-am primit pe spiriduşii Omega cu provocări, discuții cu sens despre daruri şi motive de a dărui, iar spiriduşii s-au alăturat imediat jocurilor noastre. Ne-am dorit mult să putem să le oferim omuleților ceva pentru a le arăta recunoștința noastră, aşa că toate îmbrățișările, ideile și zâmbetele noastre i-au însoțit în drumul spre Omega House. Să umple locul gol lăsat de brad!

Suntem fericiți și recunoscători celor care au ajutat la construcția bradului și care au conspirat pentru a ne aduce cadouri frumoase la fundație! Aida, Maria, Raluca și Ciprian, mulțumim pentru vizită și pentru că ne-ați oferit cel mai creativ brad posibil.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s